Roger Bellera


Barcelona, 1961. Va especialitzar-se en arquitectura d'interiors a l'Escola Lai. Durant setze anys desenvolupà la seva tasca professional des del seu estudi de Barcelona fins que a la tardor del 2002 decideix obrir l'estudi de disseny "Produccions de Disseny Bellera S.L", a la població de Begur, marcant un punt d'inflexió en la seva trajectòria vital i professional.

Autor de múltiples projectes d'interiorisme, destacats en més d'una publicació especialitzada, d'ámbit nacional e internacional, concep la seva tasca com la recerca constant de l'espai ideal pel client. Això li permet moure's dins dels molts estils en els interiors de les cases, des d'ambients minimalistes a espais plens d´història com les cases indianes.

Entre les seves obres destaquen la conceptualització dels restaurants Fishhh d'en Lluis Genaro o el restaurant Lluerna del chef Victor Quintana, que s'han de sumar a un considerable nombre de projectes realitzats per a particulars, així com a grups empresarials de la vàlua de McCann Worldgroup o SEAT Martorell.

Título

Aquí comienza tu texto. Puedes hacer clic en este punto y empezar a escribir. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.